download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: BIG FOOT MAMA PREDSTAVILA TIST' DAN V TEDNU

Big_foot_mama_05V sredo, 24. 11. 2010 ob 21. uri smo navzoči v Kinu Šiški proslavili Tist dan v tednu. Big foot mama je s svoje 20-letno delovanje obeležila s celovečernim dokumentarnim filmom, ki je vse prisotne na premieri odpeljal v leto 1990 in jih v roku dveh ur počasi, a z občutkom pripeljal v leto 2010.


Člani Big foot mame so dokazali, da so pravzaprav povsem običajni ljudje, ki so srcem in dušo predani glasbi, rock pa je njihovo življenje. Kljub temu, da so presegli samega sebe, nato padli na dno in se zopet postavili na sam vrh slovenske glasbene scene, so v dvajsetih letih ohranili zdrav razum in zavedanje, da trdo delo in medsebojno sodelovanje prinese najboljše rezultate. V celovečernem filmu pa so poleg sebe izpostavili tudi tiste, ki jim celotno kariero stojijo ob strani, a niso medijsko izpostavljeni in tiste, zaradi katerih pravzaprav obstajajo – zveste poslušalce in obiskovalce koncertov.
Vsi vemo, da bo skupina Big foot mama na sceni dokler bo živel rock in da se Tist' dan v tednu pravzaprav ne bo nikoli končal.

Tekst: Maja Mežan (Zarolaj.si)
Foto: Primož Bregar (Zarolaj.si)
{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/bfm]}
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav