download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: BREŽICE MOJE MESTO

01_Neisha_01Vsem dobro znani dogodek, Brežice – moje mesto, je pretekli vikend na ulice Brežic privabil večtisočglavo množico. V petek in soboto so poslušalci lahko uživali ob zvokih zasedb Soul Food Inc, Rock Partyzani, April, Neisha in Tony Cetinski. Organizatorji želijo s prireditvijo oživiti urbano dogajanje v obnovljenem mestnem jedru in dvigniti nivo kulturnega dogajanja v Brežicah.


Z vsemi prireditvami v sklopu prireditve Brežice - moje mesto jim je to zagotovo uspelo. Odlična organizacija in dober program sta doživela dva vrhunca, in sicer v petek s koncerti skupin Soul Food Inc, Rock Partyzani in April, ki jih niti deževje ni pokvarilo, in sobotna koncerta Neishe ter Tonyja Cetinskega. Sprva je bil sicer za sobotni večer predviden nastop Maje Keuc s skupino, a je zaradi bolezni nastop odpovedala. Njeno mesto je "zasedla" Neisha in s skupino dokazala, zakaj je ena bolj priljubljenih slovenskih izvajalk. Za piko na i je sledil še nastop, v Sloveniji vedno priljubljenega, Tonyja Cetinskega. Sobotnega dogajanja in druženja na ulicah Brežic se je udeležila nepopisna množica in tako organizatorjem vlila energijo za leto 2012. Vsekakor dogodek, ki živi z mestom in za mesto. Pohvalno!

Koncertno dogajanje je zabeležil tudi objektiv Spletne revije Zarolaj.si.

Foto: Matej Petrič (Zarolaj.si)
Petek:
{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/bmm/petek]}

Sobota:
{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/bmm/sobota]}

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav