download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: DANCE REPUBLIC

Deadmau5"I love my city" je odmevalo po Ljubljani pozno v noč… Dance Republic je tako kot leta poprej poskrbel za spektakel o katerem se bo še dolgo govorilo. Organizatorji festivala si že od leta 2009 prizadevajo ustvariti dogodek, ki bo svetovna imena elektronske glasbe pripeljal v našo državo in jih združil v vizualno produkcijo z vrhunskim zvokom na primernem mestu. To jim je tako kot poprej tudi včeraj kljub slabemu vremenu uspelo.


Ob 20-letnici samostojne republike Slovenije so poskrbeli za neponovljiv dogodek z mojstri elektronske glasbe na čelu z Inno, Dedmau5 in Fedde Le Grandom. Didžeji, ki stresajo temelje klubskih trendov ,so stresli tla Ljubljanske Ilirije.  Na odru je presenetil tudi sam župan prestolnice,ki je vsem udeležencem open air festivala zaželel "dober žur". Za njim pa je kot zadnji nastopil Fedde Le Grand in množici odvzel še zadnje kančke energije. Skakalo, plesalo in pelo se je vse tja do tretje ure zjutraj.

Tekst: Patricija Oštarijaš
{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/dancerepublic]}

Foto: Griša Miheljak, Zaklop
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav