download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: DAVID MORALES V GAVIOLIJU

David_Morales_15Sinoči je Ambasada Gavioli gostila Fashion TV Clubbing s priljubljenim didžejem Davidom Moralesom ter revijo modne znamke Miro Design, ki jo je pred daljšim umikom v tujino Miro Mišljen predstavil z izbranimi modeli agencije Bronz Models. Ekstravagantni mojster nas je tokrat popeljal v daljne kraje.


Zgodbo je zastavil kot popotovanje aristokratske družbe konca 20. stoletja, v središče pa postavil žensko, ki ji obiskovanje tujih dežel predstavlja svojevrsten modni izziv, željo po odkrivanju novega, nov začetek, konec ustaljenega življenja v običajnih okvirih.
Skratka, mojster s svojimi kreacijami spet slavi žensko in njenega moškega, ki se počutita svobodno, okušata neskončnost in zreta v prihodnost ... skušata biti samosvoja ... takšna kot je Miro sam. Uvodno oblikovalsko popotovanje je na krilih izbranih hišnih ritmov v nov dan popeljal sodelavec priznanih modnih znamk kot sta Armani in Iceberg, newyorški didžej David Morales, ki je v še enem celonočnem setu v Gavioliju predstavil tudi novo uspešnico I Make You Gaga ter precejšen del gradiva s težko pričakovanega novega avtorskega albuma, ki ga bo izdal v začetku leta 2011. Utrinke iz Izole si boste lahko v naslednjih dneh ogledali na več slovenskih televizijah in daljšo reportažo pa bo objavil tudi vodilni mednarodni modni televizijski kanal, Fashion TV.
{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/DavidMorales]}
Foto: Klemen Kopitar
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav