download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: FATBOY SLIM V GAVIOLIJU

fatboyslim19Petkov premierni nastop Suhega Debeluha sončno od Karavank bo šel v anale kot ena najboljših zabav zadnjih mesecev. Norman Cook je upravičil sloves glasbenika z izjemno širino in odličnim občutkom za plesišče ter potrdil naziv največjega žurerja med didžeji, saj je s svojo nalezljivo energijo spravil v ekstazo za to zabavo dodatno razširjeno Ambasado Gavioli. Slovenskim navijačem se je za dolgo čakanje oddolžil na najboljši način: s setom, v katerem so se klasike Clashev in Queenov premešale z latinskimi ritmi, avtorskimi hiti in avantgardno elektorniko, vse pa je izzvenelo kot odlična zgodba z glavo in repom.


Skratka Fatboy Slim v najboljši izdaji oz., kot se je izrazila ena od navdušenih obiskovalk: "Čist' hudo!" Nastopili so še Eddie F, Angel Anx, Aleks Cvetkov, Daniel GreenX in Aneuria, presenečenje za večino obiskovalcev pa je bil koncert Nine QI z bendom. Gre za nov glasbeni projekt Nine Osenar, ki ga ustvarja z izbranimi glasbeniki, kot so Mate Brodar – Bro, Ivo Rimc (Leeloojamais) in Bojan Zupančič (Xequtifz), o katerem bo še veliko slišati.

{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/FatboySlim]}
Foto: Dejan Hren
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav