download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: FEEDBACK V NOVI GORICI

Feedback_4ARTsredica Kulturnega doma Nova Gorica, je minulo sredo gostila Feedback-e, ki brskajo za izvori delno improvizirane godbe iz sedemdesetih let. Da bi zadeva zvenela kar se da avtentično, so si seveda umislili tudi inštrumente, ki izhajajo iz omenjenega obdobja. Sicer malo številčna publika je ob koncertu vidno in slišno uživala, kar je fantom dalo dodatno potrditev o dobrem delu in srčnosti do glasbe.


Z novogoriškim koncertom se "Tminci" nekako bližajo zaključku sezone 2010. Da je le-ta bila zelo bogata, priča mnogo odličnih koncertov, zadovoljnih poslušalcev, ki so polagoma postali zvesti oboževalci, intervjuji širom domače grudi, studio, ki je v popolnem teku gradnje, kopica prodanih CD-jev in še kaj….

Če jih letos morda še niste uspeli ujeti, bo priložnost še ena in sicer v decembru, ko bodo zaigrali na domačih primorskih tleh. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran oziroma spremljajte napovednike.
{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/FeedbackNG]}
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav