download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: FEEDBACK V PATRIOTU

DSC_0088Zadnji oktobrski petek, tik preden so čarovnice imele svojo tradicionalno zabavo, je tolminski Feedback do dobra zatresel dolenjska tla kultnega Lokal Patriota. Prijetno poln lokal so prepričali z glasbeno izvirnostjo, impresivnimi soli ter s svojo nalezljivo simpatičnostjo.Skupina Feedback je dobila svoje značilno ime s prvim nastopom. Do tistega trenutka so namreč bili "brezimenski", ko pa je bilo na plakate vendarle nekaj potrebno napisati jim je prijatelj sugeriral, da s svojim igranjem pravzaprav iščejo najboljši odziv (op.p. feedback) in tako se je zgodilo.  Od takrat je minilo že 15 let, aktualna postava v obliki Mateja, Miloša in dveh Andrejev pa je nespremenjena od leta 2004.
DSC_0120
Vizija o prihodnosti zajema obilico koncertiranja, ki je konstantno prisotno, kot tudi ustvarjanje novega oziroma že starega materiala. Želijo si izdati ploščo na kateri bi obeležili še tiste sklade, ki so nastale preden se je skupini pridružil basist Andrej, se pravi pred letom 2004, saj bi namreč radi ustvarili eno popolno histografijo.
DSC_0115
Feedbackov nikakor ne gre zamuditi v živo, zato vabljeni na njihovo spletno stran www.feedback.si , kjer lahko spremljate napovednike koncertov. Dovolite si, da vas skozi svoje mojstrstvo in norčije popeljejo v prečudoviti svet glase.
DSC_0129
Foto: Jernej Kokol
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav