download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: GAL GJURIN ZA DUŠO IN TELO

Gal_Gjurin_01V Cankarjevem domu je 28.2.2011 odmevala glasba, ki jo je na videz povsem spontano in lahkotno izvajal Gal Gjurin in njegovi gosti. V skoraj dve uri in pol trajajočem spektaklu je Gal predstavil marsikatero pesem z njegove nove plošče, postregel z nekaterimi starimi melodijami in presenetil v duetu s številnimi gosti, med katerimi niso smeli manjkati Severa Gjurin, Nina Pušlar in Hamo, na odru pa se je zvrstilo tudi po sedemnajst instrumentalistov naenkrat.


Tako se je Gallusova dvorana za cel večer spremenila v pravo malo gledališče, ki je prepletalo zgodbe ljubezni in hrepenenja, zadovoljstva in sreče.

GAL GJURIN - Duša in telo

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


Prenesi skladbo na računalnik!

Z izjemno samosvojimi interpretacijami, poglobljenimi besedili in neverjetno energijo je Gal poslušalcem dokazal, da je glasba tista, ki mu daje hrano in ga ohranja pri življenju, prepričal pa je tudi tiste, ki so do sedaj dvomili v njegov talent.

Foto: Primož Bregar (Zarolaj.si)
Tekst: Maja Mežan (Zarolaj.si)
{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/GalGjurin]}
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav