download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: GUŠTI PREDSTAVIL ALBUM

Gušti je danes v studiu 14 na Radiu Slovenija izbrani publiki predstavil svojo tretjo samostojno zgoščenko Naša stvar.
Gušti je glasbeno aktiven od malih nog in širši javnosti poznan predvsem po številnih uspešnicah, ki jih je spisal za slovensko rock skupino Big Foot Mama, v sodelovanju s pevko Polono Kasal ali kot samostojni izvajalec. Njegove najbolj znane skladbe “Led s severa”, “Nisem več s tabo”, “Vedno zame”, “Mine leto”, “Fenomen”, “Garbage (hip hop med nogami)”, “Makova polja”, “Črn tulipan”, “Občutek” ter “Mala nimfomanka”, so pustile izjemno močan pečat v slovenskem glasbenem prostoru. Gušti občasno piše skladbe za druge izvajalce, je avtor glasbe za televizijsko nanizanko Naša mala klinika, ustvarjal pa je tudi glasbo za gledališče in film.
Po krajšem kreativnem premoru, je Gušti že septembra 2010 presenetil z novim singlom “Sjene”, ki ga je odpela mlada hrvaška pevka Ema Gagro. Jesenski dnevi pa so nam prinesli še eno prijetno presenečenje. Ploščo, ki jo je izdal pod okriljem ZKP RTV Slovenija, je nocoj predstavil zbrani publiki v studiu 14 Radia Slovenija. Prisotni so uživali ob skladbah: Sjene, Prema tebi, Igra, Makova polja, Trag, Vedno zame, Hoću, neću.
Gusti_1Gušti je včeraj v studiu 14 na Radiu Slovenija izbrani publiki predstavil svojo tretjo samostojno zgoščenko Naša stvar. Gušti, ki je glasbeno aktiven od malih nog in širši javnosti poznan predvsem po številnih uspešnicah, ki jih je spisal za slovensko rock skupino Big Foot Mama, v sodelovanju s pevko Polono Kasal ali kot samostojni izvajalec.


Po krajšem kreativnem premoru, je Gušti že septembra 2010 presenetil z novim singlom Sjene, ki ga je odpela mlada hrvaška pevka Ema Gagro. Jesenski dnevi pa so nam prinesli še eno prijetno presenečenje. Ploščo, ki jo je izdal pod okriljem ZKP RTV Slovenija, je včeraj predstavil zbrani publiki v studiu 14 Radia Slovenija. Prisotni so uživali ob skladbah: Sjene, Prema tebi, Igra, Makova polja, Trag, Vedno zame, Hoću, neću.

{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/gusti]}  

Foto: Stane Sršen 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav