download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: HAMO & ESCAPE STRING QUARTET NAELEKTRILI KONGRESNI TRG

hamo04V sredo, 3. avgusta zvečer so v okviru Glasbenih večerov v Paviljonu na Kongresnem trgu v Ljubljani nastopili člani Escape String Quarteta in pevec Matevž Šalehar-Hamo.  Na letošnjem četrtem koncertu v Paviljonu so predstavili svoj novi program Escape the Rock in Mind v katerem predstavljajo hite legendarnih skupin kot so The Queen, Led Zeppelin, Rolling Stones, Sting, Eurythmics in Metallica v novi preobleki in zasedbi.


Publika je tokrat zapolnila vsak prostorček okoli Paviljona – tudi na travnati površini – in navdušeno spremljala resnično atraktiven program, ki je navdušil tako starejše kot mlade.

Po koncertu v Taverni Koper v letošnjem juliju je bil to drugi nastop te zasedbe. Hamo se je ponovno izkazal kot izredno karizmatičen pevec, ki je popeljal občinstvo na pravo potovanje z nepozabnimi hiti in za odličnega entertainerja, kvartet Escape pa z virtuznostjo in velikim smislom za izvajanje pop/rock glasbe.

Zaradi zelo velikega interesa publike se je organizator koncertov na pobudo Zavoda za turizem mesta Ljubljana odločil, da bodo serijo koncertov podaljšali.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav