download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: HELENA BLAGNE PREDSTAVILA 10 IZBRANIH

helenablagne242Ena in edina Helena Blagne je v četrtek, 21.4.2011 sodelavcem, predstavnikom sedme sile in vsem ostalim zbranim predstavila svoj novi album 10 izbranih – Zlata kolekcija. V prijetnem ambientu kavarne Art Caffe Tivoli – Kaval Group so odmevale Helenine največje uspešnice, kot so Navaden majski dan, Ko ugasnejo luči, Morje, Dež, Pesem vseh ljudi, Naj nihče me ne zbudi in mnoge druge, ki so tokrat zaživele v novi preobleki, z novimi aranžmaji, produkcijo in reinterpretacijo.


Promocije novega albuma 10 izbranih – Zlata kolekcija so se udeležili tudi mnogi glasbeniki, ki so na albumu tako ali drugače sodelovali. Med vsemi prisotnimi so s Heleno sproščeno kramljali Patrik Greblo, Tomaž Kozlevčar, ki sta (poleg drugih) našla pravi glasbeni odtenek za predelave Heleninih skladb ter mnogi avtorji (Mojmir Sepe, Igor Pirkovič ...).

helenablagne241Na promociji novega albuma 10 izbranih – Zlata kolekcija pa smo vrnili tudi v preteklost. Ne samo zaradi novo nastalih, na novo aranžiranih, reinterpratiranih Heleninih uspešnic ampak tudi zaradi albuma Reci mi - albuma, ki ga je Helena izdala leta 2008. Za uspešno prodajo albuma Reci mi je Helena s strani direktorja založbe Dallas, Gorana Lisice – Foxa, prejela zlato ploščo!

Album 10 izbranih – Zlata kolekcija je že napovedala najavna skladba Navaden majski dan, nekatere nove podobe skladb pa je Helena predstavila tudi na velikem glasbenem spektaklu v ljubljanskih Stožicah konec marca, ko si je oder delila z zborom Dunajskih dečkov, simfoničnim orkestrom in šestimi tenorji

Poiščite 10 izbranih na vseh prodajnih policah in si zagotovite svojo glasbeno poslastico.

Foto: Miro Majcen
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav