download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: INTERNATIONAL FOAM FEST

avicii17Spektakel z edinstvenimi vizualnimi efekti, peno, ognjem, plesnimi točkami in laser showom, prvič v Sloveniji...Toliko hrupa že dva meseca pred dogodkom, katerega so s svojimi vibracijami rešili le nastopajoči DJ-i.


Po uvodnem delu,ki je pripadel rezidentnem Shiftu in Ian Careyu, je Sloveniji postalo vroče s pogledom na izklesano in tetovirano telo svetovne zvezde elektronske glasbe - Davida Moralesa. Temperaturo mrzlega večera pa ni dvigoval samo on, ampak tudi plesalke, ki so ves čas neutrudno motivirale okoli 11 tisoč glavo množico. Očitno je bila tempratura na Gospodarskem razstavišču tako visoka, da so se nekateri ohladili kar v sami peni, katera je bila za nekatere tudi glavni razlog, da so se festivala udeležili, tretji pa se ji pa tako ali tako niso uspeli izogniti. Na stran z informacijo, da naj bi le ta atrakcija vsebovala snov, ki trajno uničuje obutev in oblačila.

Na dogodku, ki so si ga upali poimenovati kar dogodek leta, je bilo upravičeno pičakovati popolno organizacijo, zgodilo se je pa ravno nasprotno. Varnostniki niso mogli nadzorovati prevelike množice, ljudje so vstopali v dvorano brez kupljene karte in kar naenkrat se je tistih nekaj evrov, ki so jih udeleženci plačali za tako imenovani VIP prostor, spremenilo v nič. Z vstopom v dvorano si kljub temu, da naj bi bila tri ločena prizorišča (stojišče, VIP stojišče in VIP sedišče), lahko prehajal med vsemi. Da o samem ozvočenju ne govorimo. Stvari so ušle izpod rok in pritožbe nad organizacijo se še vedno niso polegle.

Žur do jutranjih ur je z dokaj točnim prihodom zaključil Avicii, in verjetno je organizatorjem marsikdo pogledal skozi prste le zaradi njegovega spektakularnega nastopa in pozitivnih vibracij, ki jih je s trenutnimi top hiti oddajal.

Tekst: Patricija Oštarijaš
Foto: Erik Smrekar
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav