download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: JAGODNI IZBOR TEHNA V AMBASADI GAVIOLI

Oldies_Goldies_10Sinoči je Ambasada Gavioli do jutranjih ur poskakovala v ritmih klasičnega tehna, s katerim so, ob podpori didžejev Psiha, Veztaxa in Iana F-a, stregli legendarni otoški tandem Space DJz, nizozemski pionir Misjah in ena vodilnih, pa tudi najlepših dam žanra, češka didžejka Lucca.


Nostalgičen večer, v katerem smo se spomnili časov, ko je glasba po svetu še potovala v aluminijastih kovčkih in se je iz zvočnikov vilo seksi analogno prasketanje po vinilu drsečih gramofonskih igel, je v Izolo ob mladem rodu plesalcev privabil tudi številne veterane, ki so se užitkom v Ambasadi predajali že v njenih zlatih časih. Te je v mali areni s celonočnim setom skozi toplejše melodične odtenke plesne glasbe popeljal tudi hrvaški mojster Crazy Lemon. In še ena zanimiva informacija iz zakulisja: minuli večer smo gostili tudi snemalno ekipo, ki ustvarja dokumentarec o eni najpomembnejših zibelk slovenske klubske kulture.

{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/OldiesGoldies]}

Foto: Dejan Hren
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav