download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: JINX V KINU ŠIŠKA

Jinx_169.11. je potekal nepozaben koncert za množico obiskovalcev Kina Šiške. V razprodani dvorani so namreč nastopili eni in edini Jinx in slovenskim oboževalcem premierno predstavili kar nekaj skladb iz prihajajočega albuma Diksilend. Pozabili pa niso niti na svoje največje uspešnice ter številne glasbene goste, ki so dodatno začinili njihov izvrsten koncert.


Poleg že priljubljenih skladb iz prihajajočega albuma Diksilend Da smo se voljeli manje ter Na zub su me uzeli mama’, pri kateri s skupino Jinx sodeluje tudi Astronaut Daddy iz skupine Pips, Chips & Videoclips, so Jinx na razprodanem koncertu predstavili še druge nove skladbe: Pravo, Barakuda, Klinci su u redu. Oboževalci skupine pa niso ostali brez njihovih večnih hitov kot so Na zapadu, Na čemu si ti?, Tamo gdje je sve po mom, Strijele na horizontu, Smijem se, Bye Bye Baby Bye, Lijeto idr., ki jih znajo ustvariti le Jinx.

Tokrat pa se na odru Kina Šiške Jinx niso predstavili v svoji "standardni" ediciji – na koncertu so publiki predstavili glasbene goste – skladbo Na zub so me uzeli mama je skupaj z Yayo odpel Astronaut Daddy (frontman zasedbe Pips, Chips & Videoclips), z ustno harmoniko je koncert popestril Neven Mijač, na kitari pa se jim je pridružil tudi Rista Ibrić, član zasedbe Plava trava zaborava.

Skrbno izbrane skladbe iz prihajajočega albuma Diksilend, hiti skupine Jinx, ki so že sedaj postali pomemben del glasbene zgodovine, zanimivi glasbeni gostje ter seveda Jinx v svoji najboljši izdaji: Yaya na vokalu in Coco Mosquito na čelu, z obširno pihalno sekcijo ter nepogrešljivimi instrumenti vsake prave rock, pop ali retro pop zasedbe, so navdušili razprodano dvorano Katedrala ljubljanskega Kina Šiške in vse obiskovalce popeljali v tisti znani, radosti poln občutek, ki ga znajo ustvariti Jinx ne glede na to ali izvajajo balado ali še tako poskočno skladbo.

Foto: Tina Rus (Zarolaj.si)

{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/Jinx]}
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav