download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: LEELOOJAMAIS NAPOLNILI KINO ŠIŠKA

leeloojamais15LeeLooJamais so S četrtkovim koncertom dokazali, da lahko z voljo in predanostjo pridobiš več kot omembe vredno potrdilo publike za svoj glasbeni doprinos. Cuk Kino Šiška se je včeraj napolnil do zadnjega kotička.


Odličen glasbeni nastop skupine je premaknil prav vsakega obiskovalca in ne glede na to, da so v večini predstavili skladbe iz zadnjega albuma Excuse my Imagination (ki je uradno izšel prav včeraj) so LeeLooJamis svojo glasbo občinstvu ponudili na najbolj profesionalen, pristen način. Na odru sta se skupini pridružila, zadnji trenutek najavljena gosta: Grega Skočir, ki  je z njimi odpel komad Modeli in Koolade, priznani hrvaški glasbeni producent, ki je pri albumu avtorsko sodeloval pri skladbi Rain Dance.

Koncert, ki je privabil številne ljubitelje glasbe je vsekakor pustil velik pečat na slovenski glasbeni sceni že takoj po koncertu in bo puščal sledi še nekaj časa.

Po koncertu je sledilo druženje z obiskovalci in seveda after party v bližini Cuk Kino Šiška, ki je trajal dolgo v noč. Po promocijskem koncertu sledi krajši premor in nato koncertne predstavitve novo izdanega albuma Excuse my Imagination tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Album Excuse my Imagination, ki je izšel prav na dan promocijskega koncerta, je že v prodaji!

Foto: Jani Ugrin
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav