download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: NUŠKA DRAŠČEK NAVDUŠILA Z BIG BANDOM

nuskadrascek19V soboto, 15.10. je Nuška Drašček z Big Bandom RTV Slovenija otvorila letošnji abonma Jazz Kluba MONS, ki v hotel Mons že peto leto privablja ljubitelje jazza in dobre glasbe.


To je bil Nuškin prvi celovečerni koncert z Big Bandom RTV Slovenija. Nuška se je izkazala kot odlična vokalistka, ki se suvereno giblje med različnimi glasbenimi žanri od jazza, soula do popa in ki zna občinstvo s svojo interpretacijo in čudovitim glasom že v nekaj minutah pridobiti na svojo stran. Pod taktirko dirigenta Tadeja Tomšiča, ki je napisal tudi vse tokratne aranžmaje, je občinstvu predstavila pesmi kot so Cry me a river, Sentimental Journey, Mercy, mercy, mercy , Sweet Georgia Brown, Round Midnight in I just wanna make.

Z Big Bandom RTV Slovenija je zapela tudi izbor pesmi v slovenskem jeziku. Višek večera pa je bila vsekakor Nuškina izvedba pesmi Think (Freedom), s katero je navdušila Aretha Franklin leta 1968 in s katerim je Nuška Drašček energično zaključila uradni del programa.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav