download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: ODPRTI MIKROFON ZAKLJUČIL SEZONO

EskobarsVčeraj, v sredo, 16. decembra, so na zaključnem večeru Odprte turneje Odprtega mikrofona v Kinu Šiška nastopili neuveljavljeni in že prepoznavni glasbeniki. Koncertni večer je s svojo skupino začela pevka Maja Založnik, za njo E.V.A. (s pevko Evo Moškon), potem The Tide, ki so predstavili svoj novi album, sledil je nastop mlade pevke Ditke z bendom, v katerem jo je na klaviaturah spremljal njen oče, za finale pa so v unplugged različici nastopili primorski rockerji Eskobars.


Med dobro razpoloženim občinstvom so bili tako glasbeniki, kot tudi poslušalci in celo nekaj glasbenih menedžerjev ter predstavnikov glasbenih založb, ki so morda iskali nove upe slovenske glasbene scene, kar je pravzaprav tudi bistvo večerov Odprti mikrofon - da so opaženi tudi tisti kakovostni glasbeni izvajalci, ki zaradi takšnih ali drugačnih razlogov morda sicer ne bi dobili priložnosti za nastopanje.

Publika je sodelovala tudi v žrebanju, ki sta ga "nadzorovala" povezovalca in organizatorja večera Vid Polončič Ruparčič in Javor Škerlj Vogelnik. Podelili so nekaj aktualnih albumov The Tide, The Toronto Drug Bust, Maple in Eskobars, dva srečneža sta zadela konec tedna v Triglavskem narodnem parku, glavna nagrada pa je bila enotedensko smučanje v Franciji.

Vstopnica za dogodek je bila simbolične 3 evre, kar je v času ponorelo dragih koncertnih vstopnic, še kako dobrodošlo. Odprti mikrofon podpira glasbene izvajalce, v program in druženje vključuje obiskovalce, skrbi za dobro vzdušje, povezuje uveljavljene z neuveljavljenimi in odpira vrata novim (starostne omejitve ni!) kakovostnim ustvarjalcem, da dobijo svojo priložnost.

{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/odprtimikrofon]}
Foto: Luka Ovčar
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav