download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: PAUL VAN DYK V AMBASADI GAVIOLI

Paul_Van_Dyk_03V soboto, 16.7., je Ambasada Gavioli dočakala vrnitev enega največjih glasbenih mojstrov. Berlinski pionir tranca, Paul van Dyk, je izolski tempelj zvoka obiskal po desetih letih suše, potem ko je v anale ostal zapisan kot gostitelj enega najboljših žurov v njeni zgodovini. Izgovor za vrnitev na mesto zločina je septembrski izid albuma Evolution, ki bo paša za dobre glasbe ljubeča ušesa.


Paul je namreč v svoj tokratni set vtkal več skladb s plošče, še posebno topel je bil odziv na novi duet z Johnnyjem McDaidom, s katerim sta že posnela nekaj hitov. Prvi odzivi obiskovalcev po prireditvi v naelekterni Ambasadi gredo v smeri, da je Paul svoje delo opravil odlično in da se je po energiji zabava zelo približala njegovemu legendarnemu nastopu leta 2001.

Sicer pa se je ob običajnih ambasadorskih osumljencih, Lukasovu, Ianu F-u, Lemonu, Elyksirju in Alexu Cvetkovu, po letih abstinence v Gavioliju spet ustavil tudi Dalj Eegol (aka Alien aka DJ Poha), ki v novi kreativni reinkarnaciji RecycleMan spaja na videz nezdružljivo. Posebno zanimiv je bil drugi del njegovega seta, v katerem je v Ambasado pripeljal prvi resnejši odmerek dubstepa, plesne ritme pa nadgradil s hitrojezičnim rapanjem v živo. Skratka, za nami je še ena nepozabna plesa polna noč na slovenski obali, ki je plod sodelovanja kolektivov Fetch The Vibe, Collegium Clubbing in EEMM, s katerimi se lahko to poletje zabavate po najbolj vročih jadranskih žurerskih destinacijah.

{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/paulvandyk]}
Foto: Dejan Hren
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav