download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: PUNK ROCK HOLIDAY 1.1

PunkRockHoliday_58Ta vikend se je na preverjeni festivalski lokaciji v Tolminu odvil največji punk rock festival v zgodovini Slovenije, poimenovan Punk Rock Holiday 1.1. V štirih dneh so se na odru zvrstila zveneča mednarodna imena punk rock scene, na čelu s kalifornijskimi veterani NOFX in Bad Religion. Oba benda sta že tri desetletja nosilca največjih festivalov po vsem svetu. Od vsega skupaj 27 nastopajočih zasedb velja izpostaviti še celo paleto kultnih ameriških zasedb, ki sodijo v sam vrh prepoznavnega punk rock zvoka.


Iz Kalifornije, epicentra melodičnega punk rocka, so prišli še Strung Out, Total Chaos ter Bouncing Souls, iz Floride Hot Water Music, Bostona Street Dogs, New York pa so tokrat zastopali prvaki two-tone zvoka The Toasters, ki so jih na odru premierno spremljali glasbeniki iz slovenske zasedbe Red Five Point Star. Vsekakor je  vredno omeniti tudi keltske punkerje The Real McKenzies iz Kanade in unikatne ska punkerje Hog Hoggidy Hog.
Foto: Tine Mažgon (Zarolaj.si)

{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/prh11]}
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav