download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: RITEM MLADOSTI 2011

Ritem_Mladosti_2011_64Ritem mladosti 2011, ki ga ob koncu poletja mladim podarjata potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena, je v BTC City spet privabil rekordno število obiskovalcev. Ob peti izvedbi se je žur vseh popočitniških žurov prvič odvijal v dveh arenah, ob debelem ducatu domačih glasbenikov in skupin pa je nastopilo tudi največje število tujih gostov doslej.


Nastopili so: francoski didžej Da Fresh, njegov grški kolega Christian Cambas, otoški tandem the Shapeshifters, največ simpatij občinstva pa je pobral zmagovalec večera, Tony T. aka R.I.O., ki je občinstvo spravil v ekstazo s hiti kot so Like I love you, When the sun goes down in Shine on. In ker je bil tudi sam navdušen nad odzivom občinstva, je že obljubil, da se bo že kmalu spet vrne k nam.

Druženje ob zabavnih re-kreativnh izzivih, med katerimi je bil najbolj adrenalinski Bandidos Freestyle Desant, se je začelo že popoldan, izbran koncertni in gramofonski program pa je ob popolnem poletnem vremenu pred Kolosej in prvič tudi Vodno mesto Atlantis privabil več kot 30.000-glavo množico. Zabavala sta jo voditelja Ota Roš in Vid Valič, ob že omenjenih pa tudi naslednji glasbeniki in didžeji: Alex Volasko z Jimmyjem Blackmorom, Avven, Tangels s Katayo, Beltek, Mike Vale, April, Maja Keuc, April, Xequtifz, Zlatko s prijatelji, Gušti, Kingston, Prljavo Kazalište in Siddharta. Zabava ne bi bila popolna brez prvega novoletnega ognjemeta, sodelavci Radia Antena pa so ob 15. rojstnem dnevu kolegom iz agencije Collegium Mondial Travel podarili tudi torto velikanko.

Ritem mladosti 2011 sta vam podarila Radio Antena in potovalna agencija Collegium Mondial Travel.

{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/ritemmladosti2011]}

Foto: Marko Ocepek
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav