download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: SIDDHARTA NA STADIONU STOŽICE

siddharta19Siddharta se je pred kakega pol leta, v želji, da bi postregla s kar najbolj osupljivim koncertnim spektaklom in za prihajajoči album posnela vzdušje, ki ga lahko pričarajo le njeni privrženci, odločila za koncert na stoženskem stadionu, ki do 18. junija še ni gostil glasbenikov.


Koncertna evforija se je med Siddhartinimi fani pričela nekaj dni pred spektaklom, ko so skupaj z zasedbo vzneseno odštevali dneve do ene – kljub pretečim črnim oblakom – najbolj vročih sobot v Stožicah. "Ponosni … srečno … uživajte …  mi smo z vami… se vidimo … podpiramo … pokažite kako se to dela …" so bili najpogostejši komentarji na Siddhartinem spletnem omrežju pred koncertom na stadionu.

Zasedba, ki je ponovno dokazala, da so jim veliki koncertni nastopi pisani na kožo, je z zanosno energijo suvereno obvladovala dobre 3 ure trajajoči koncert, ter vsem obiskovalcem dala to, po kar so prišli: spektakel, ki je presenetil tudi največje skeptike.

Siddharta je tako dosegla vse zastavljene cilje:
  • izpolnila obljubo dano na bežigrajskem stadionu;
  • kot prva odprla vrata glasbenim koncertom na stoženskem stadionu;
  • pripravila koncertni spektakel, ki še ni uspel slovenskemu izvajalcu;
  • posnela material za šesti CD in prvi DVD

Svojevrsten cilj pa je doseglo tudi vseh deset tisoč obiskovalcev koncerta, saj so ustvarili izjemno vzdušje, ki ga bo moč slišati tudi na albumu s pomenljivim naslovom Vi oz. VI (gre namreč za šesti Siddhartin album), katerega izid pričakujemo jeseni.

{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/siddharta_stozice]}

Foto: Aleksander Remec
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav