download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: TV: ALENKA GODEC PREDSTAVILA DRUGI DEL NAJLEPŠIH PESMI

ALENKA_GODEC_Najlepe_pesmi_II_NASLOVNICAAlenka Godec je v sredo, 22. decembra, v ljubljanski Cvetličarni predstavila novo ploščo So najlepše pesmi že napisane II. Gre za nadaljevanje več kot uspešne prve plošče; na tokratni je Jani Hace priredil 11 slovenskih skladb, ki jih je pevka prvič v celoti predstavila občinstvu.Dvojec Hace - Godec je tokrat izbral morda nekoliko manj znane slovenske zimzelene popevke, od Pengovove Nerodne pesmi, do skladb Ti si moja roža skupine Videosex in Kot nekdo, ki imel me bo rad Ditke Haberl.
Polna Cvetličarna je bila priča odličnemu, dobro uro trajajajočemu koncertu, Godčeva je na oder povabila tudi skorajda že svoja stalna gosta, Janeza Dovča na harmoniki in Trkaja, ki je ponovno dvignil in razživel občinstvo.
Nove pesmi se morajo, kot je rekla tudi Alenka Godec sama, malce "spoznati" z ljudmi, se usesti na dušo, kar do maja, ko je že uradno najavljen koncert v Križankah, zagotovo ne bo težka naloga.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav