download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: ZLATI VEČER TANJE ŽAGAR V CELJU

Tanja_Zagar_074V petek, 15.aprila se je v dvorani Golovec v Celju zgodil Zlati večer Tanje Žagar -  poseben koncertni večer, na katerem je založba Gong Records pevki Tanji Žagar podelila zlato ploščo za najbolj prodajan slovenski album v letu 2010 - Hvala, ker si ob meni ti in platinasto ploščo za album Tiho, tiho čas beži.


Za svoj 50.jubilejni dvoranski koncert z gosti, je Tanja pripravila prav poseben glasbeno-plesni program in skupaj s svojimi gosti navdušila polno dvorano Golovec. Obiskovalci so si bili enotni, da je Tanja pokazala svoj veliki talent, saj se je predstavila z odličnimi glasbenimi, plesnimi, plesno-glasbenimi točkami, sproščenim vodenjem programa in v skoraj triurnem koncertu ves čas žarela v duhu velikih svetovnih zvezd.

Skupaj s Tanjo so nastopila tudi zveneča imena: Kemal Monteno, Rok Ferengja, Ansambel Spev, Foxy Teens, skupina Pop Design, soplesalci Matevž Ogorelec, Bor Pantič in Peter Fileš, plesna para plesne šole Miki, pevski zborček od A do Ž, spremljevalna skupina Avantura in kot odličen voditeljski par Ana Tavčar in Boris Kopitar.

Foto: Gregor Lapajne (Zarolaj.si)
{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/TanjaZagar/ce]}
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav