download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

Obvestilo
  • The was a problem converting the source image.
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/5120
A+ A A-

Roger Sanchez in zadovoljne punce

Roger Sanchez in zadovoljne punce
Foto: Dejan Hren
"Sem se vedno rad vračam, saj je Gavioli prostor, ki še vedno navdihuje, obiskovalci, med katerimi je ogromno lepih žensk, pa se vedno dobro odzivajo na mojo glasbo," je bil že pred nastopom poln pričakovanj pred ponovnim snidenjem s starimi prijatelji starosta ameriških house didžejev, Roger Sanchez.
Še preden je začel popotovanje skozi toplejše plesne ritme pa je pohvalil Mika Valeja za dobro pripravo terena in mu še osebno čestital za vrhunski remiks skladbe Symphony (Prok & Fitch), ki bo ob koncu poletja izšla pri njegovi založbi Stealth. Zaradi vse te kemije ne preseneča, da je predvideni dvourni set s petminutnimi podaljški raztegnil na kar tri ure in pol, pa čeprav ga je čakal zgodnji let na Mikonos in naprej na Ibizo.

In kakšen je Rogerjev recept za dober žur? "Punce se odzivajo na base in dobre refrene. To imajo rade. In če so punce zadovoljne, so vsi v klubu zadovoljni. Nocoj je bilo tako, saj sem prav čutil to s čustvi nabito energijo, ki se je celo noč pletla med mano in plesičem." 

Galerija slik

{gallery}5120{/gallery}

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Dejan Hren
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav