download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Simon Phillips poučil Slovenijo

Simon Phillips poučil Slovenijo
Foto: Bruno Sedevcic
Pretekli konec tedna je v Sloveniji nastopil bobnar svetovnega slovesa, Simon Phillips, v družbi izjemne zasedbe v sestavi Andy Timmons (kitara), Steve Weingart (klaviature) in Ernest Tibbs (bas kitara). 
Simon je po petnajstih letih znova obiskal Ljubljano in tokrat občinstvu predstavil svoj povsem novi album z naslovom Protocol II. Med publiko v Cvetličarni smo po pričakovanjih lahko opazili zveneča bobnarska imena slovenske glasbene scene in druge glasbene mojstre, željne izjemne glasbene izkušnje impresivne četverice. Petkov večer je bil eden redkih na turneji, ki je bil delno zasnovan tudi kot "masterclass", zato so slušatelji lahko uživali tudi v pripovedovanju o tem, kako je Protocol II pravzaprav nastajal, publika pa je imela tudi nekaj priložnosti za vprašanja.

Simon Phillips, ki je sicer širnemu svetu poznan predvsem kot bobnar zasedbe Toto, je v izjemni karieri nastopil z zvenečimi imeni (med njimi najdemo Micka Jaggerja, The Who, Joa Satrianija in številne druge), trenutno pa se mudi na lastni evropski turneji, ki bo svojo pot zaključila konec novembra v francoskem La Bressu.  
 

Dodatne informacije

  • Avtor: Zarolaj.si
  • Foto: /
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav