download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

The Sticky Licks s predstavitvijo v Orto baru

V torek, 6. novembra  se je koroško-štajerska skupina The Sticky Licks prvič predstavila ljubljanski publiki v kultnem rokerskem hramu - Orto baru. Koncert je bil posvečen predstavitvi male plošče No money, na kateri se nahajajo skladbe No money blues, Library, Imel te bom rad in Burns out.
Poleg omenjenih so fantje predstavili tudi kopico novih avtorskih stvaritev, od katerih bodo nekatere uvrščene na album, katerega bo bend pričel snemati predvidoma v začetku prihodnjega leta. V uri in pol koncerta so obiskovalci lahko uživali v uigranem nastopu, eksplozivni energiji skupine ter karizmatičnem dirigiranju publiki pevca skupine Maria Pešiča: "Ljubljana nas je super sprejela, smo izredno pozitivno presenečeni", je izjavil takoj po zaključku nastopa. The Sticky Licks sicer že v decembru ponovno odhajajo v studio, saj načrtujejo snemanje novega singla, za katerega bodo posneli tudi svoj prvi videospot.

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: /
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav