download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tinkara Kovač in Martin Strel na pogovoru

Tinkara Kovač in Martin Strel na pogovoru
Foto: Bogdan Macarol
V petek, 24. novembra 2011, ob 19. uri, se je v Lokvi v gostišču Ambasador dogodil poseben večer. Tinkara Kovač je gostila Martina Strela, s katerim se je pred polno dvorano pogovarjala o njegovih svetovnih potovanjih in rekordih.
Sproščen pogovor sta popestrila s tremi skladbami v živo na kitaro, vokal in flavto, saj je Martin med drugim po izobrazbi tudi profesor kitare. Pogovor je tekel o krokodilih, piranjah, odkrivanju novih zdravil iz rastlin v Amazonskem gozdu, o onesnaženosti voda po celem svetu in še marsičem. »Po Amazonki sem plaval zato, da pomagam ohraniti pljuča sveta. Ko bomo uničili Amazonski gozd, bomo uničili sebe,« je pojasnil ultramaratonski plavalec Strel.
Pogovor pa je nansel tudi na Tinkarin mlin – glasbo. Martin je o prihodnosti glasbe odgovoril: »Menim, da je prihodnost glasbe in diskografije predvsem v nastopih in koncertih v živo, ti bodo preživeli vse nosilce zvoka in bodo ostali za vedno.«
Tinkara je Martinu in njegovemu zvestemu spremljevalcu in sinu, Borutu Strelu, skupaj z gosti zaželela srečno pot še naprej in obljubila, da se prihodnjič srečajo v Ameriki, Martin pa je obljubil: »Še se bom vrnil na Kras, morda tukaj celo zgradim vikend hiško, zato čimprej poskrbite, da bo kje v bližini bazen, da bom lahko vsako jutro za zajtrk plaval v njem.«
V petek, 24. novembra 2011, ob 19. uri, se je v Lokvi v gostišču Ambasador dogodil poseben večer. Tinkara Kovač je gostila Martina Strela, s katerim se je pred polno dvorano pogovarjala o njegovih svetovnih potovanjih in rekordih.


Sproščen pogovor sta popestrila s tremi skladbami v živo na kitaro, vokal in flavto, saj je Martin med drugim po izobrazbi tudi profesor kitare. Pogovor je tekel o krokodilih, piranjah, odkrivanju novih zdravil iz rastlin v Amazonskem gozdu, o onesnaženosti voda po celem svetu in še marsičem. "Po Amazonki sem plaval zato, da pomagam ohraniti pljuča sveta. Ko bomo uničili Amazonski gozd, bomo uničili sebe," je pojasnil ultramaratonski plavalec Strel.

Pogovor pa je nansel tudi na Tinkarin mlin – glasbo. Martin je o prihodnosti glasbe odgovoril: "Menim, da je prihodnost glasbe in diskografije predvsem v nastopih in koncertih v živo, ti bodo preživeli vse nosilce zvoka in bodo ostali za vedno."

Tinkara je Martinu in njegovemu zvestemu spremljevalcu in sinu, Borutu Strelu, skupaj z gosti zaželela srečno pot še naprej in obljubila, da se prihodnjič srečajo v Ameriki, Martin pa je obljubil: "Še se bom vrnil na Kras, morda tukaj celo zgradim vikend hiško, zato čimprej poskrbite, da bo kje v bližini bazen, da bom lahko vsako jutro za zajtrk plaval v njem."
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav