download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

V Ambasadi druženje z oldisi

Sobotno druženje ob zvokih najžlahtnejšega, kar je v dobrih treh desetletjih ponudila plesnoelektronska glasba - v setih Virgin Helene, Crazy Lemona, Sputnika, Eddieja F-a, Psiha, Petra Dundova in Lucce smo odjadrali vse do detroitskih pionirjev in celo do njihovih predhodnikov, kot so Kraftwerki – je v izolsko zibelko klubske kulture po dvomesečnem premoru spet privabilo množico ljubiteljev kvalitetne plesne glasbe.
To pa obeta še kako vroče nadaljevanje sezone. Od februarskega gostovanja Axwella je novo to, da bo Ambasada poslanstvo nadaljevala še vsaj do jeseni, kolektiv Fetch the Vibe pa se že pospešeno ukvarja s snovanjem poletnih projektov: predvidene so vsaj tri večje zabave in reden tedenski program v priveeju.

Naslednji vrhunec sezone pa je že znan: 5. maja prihaja v Izolo glavni igralec in avtor glasbe za kultni film Berlin Calling, Paul Kalkbrenner. Kot ste verjetno že zaznali, vlada za to prireditev vse od najave izjemno zanimanje, ne le v Sloveniji, tudi v Italiji in na Hrvaškem, od koder je napovedan prihod vsaj ducata avtobusov, zato si tokrat vstopnico vsekakor zagotovite v predprodaji, saj se bo organizator držal prostorskih omejitev prizorišča in ga ne bo dodatno širil.

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Dejan Hren
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav