download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Vroča osma izdaja Summer Gatheringa v Ambasadi Gavioli

Vroča osma izdaja Summer Gatheringa v Ambasadi Gavioli
Foto: Dejan Hren
Osma izdaja Summer Gatheringa, ene naših najžlahtnejših poletnih plesnih zgodb, ki sta jo tokrat skupaj izvedla Fetch the Vibe in kolektiv zamejskega kluba Cube, je v Ambasadi Gavioli postregla z razponom tehna od njegovih korenin do najbolj svežnih permutacij.
Ob izbranih regionalnih mojstrih žanra sta kot osrednja gosta v veliki areni nastopila eden od utemeljiteljev žanra, detroitski očak Derrick May, in nemški Kaiserdisco, ki sodi med ključna imena žanra v zadnjih letih. Obiskovalce sta s pomočniki popeljala skozi bogastvo kontrastov žanra, kakaršnega lahko le redko doživimo v eni noči na enem plesišču, v sinočnji zgodbi pa ni manjkalo ne trdih udarcev, ki so nas spomnili na zlata slovenska rejverska leta, ne latinskih in drugih etno ritmov, ki so se odlično zlili z igrivim mediteranskim interierjem Ambasade. Poletje v Gavioliju se letos odvija v tedenskem ritmu, s sobotnimi zabavami v priveeju in mesečnim zvezdniškim obiskom velike arene. 

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Dejan Hren
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav