download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Zaključen Njoki summer festival 2012

V soboto se je uspešno zaključil še en Njoki Summer Festival. Dvodnevna glasbena poslastica je bila tokrat prirejena z enim ključnim ciljem; zbrati sredstva za poganjanje kolesja S akademYe, socialnega projekta, ki so ga zasnovali mladi posamezniki in ga v okviru S projecta konec maja tudi uspešno pričeli. Dan D so v petek razgreli zbrano množico, ki jo je vročica festivala držala vse do poznega sobotnega večera oziroma bolje rečeno zgodnjega nedeljskega jutra.
Njoki Summer Festival limited edition je tudi tokrat ponudil nekaj za jest in nekaj za plesat; njoke in glasbene ritme. Tokrat pa je bil ovit tudi v S tančico, saj so bila vsa zbrana sredstva namenjena poganjanju kolesja S akademYe. Udeleženci programa so za to, kot pravi idejni vodja krovnega projekta S project, Matevž Slokar, zelo hvaležni. »Hvala vsem, ki so se tudi letos odzvali na povabilo in že tradicionalno podprli Ajdovski festival. Trudimo se, da bi mladim v Ajdovščini ponudili zabaven dogodek, hkrati pa nekaj dobrega naredili tudi za družbo.«
Prav za to priložnost sta iz Londona priletela tudi člana fundacije Fifteen Jamieja Oliverja, ki je prav tako podpornik S projecta. Joe Gray, demonstracijski kuhar, je navdušen nad aktivnostmi in dogajanjem ter pravi, da idejo pozdravljajo tudi v njihovi fundaciji in se že veselijo nadaljnjega sodelovanja. »Tudi nad kuharskim znanjem udeležencev smo navdušeni. Njoki so bili zares izvrstni kot izpod kuhalnic največjih kuharskih mojstrov. Verjamemo v ta projekt in mlade, ki se trudijo za boljšo prihodnost.«
V Ajdovščini so v družbi njokov v poletje stopili kot se spodobi – žurersko torej. Vsi, ki so se ga udeležili, jim zagotovo ni bilo žal. Selfmade, Elabanda, Dan D, Manatea, Lady M, Kathy Cat in Sanya G so poskrbeli za žur, slastni njoki pa za lakoto, ki je nastopila po divjem petju in plesanju. Žurerji so bili tako priča še enemu dogodku, ki ga je bilo vredno obiskati.
V soboto se je uspešno zaključil še en Njoki Summer Festival. Dvodnevna glasbena poslastica je bila tokrat prirejena z enim ključnim ciljem; zbrati sredstva za poganjanje kolesja S akademYe, socialnega projekta, ki so ga zasnovali mladi posamezniki in ga v okviru S projecta konec maja tudi uspešno pričeli.
Dan D so v petek razgreli zbrano množico, ki jo je vročica festivala držala vse do poznega sobotnega večera oziroma bolje rečeno zgodnjega nedeljskega jutra.

Njoki Summer Festival limited edition je tudi tokrat ponudil nekaj za jest in nekaj za plesat; njoke in glasbene ritme. Tokrat pa je bil ovit tudi v S tančico, saj so bila vsa zbrana sredstva namenjena poganjanju kolesja S akademYe. Udeleženci programa so za to, kot pravi idejni vodja krovnega projekta S project, Matevž Slokar, zelo hvaležni. "Hvala vsem, ki so se tudi letos odzvali na povabilo in že tradicionalno podprli Ajdovski festival. Trudimo se, da bi mladim v Ajdovščini ponudili zabaven dogodek, hkrati pa nekaj dobrega naredili tudi za družbo."

Prav za to priložnost sta iz Londona priletela tudi člana fundacije Fifteen Jamieja Oliverja, ki je prav tako podpornik S projecta. Joe Gray, demonstracijski kuhar, je navdušen nad aktivnostmi in dogajanjem ter pravi, da idejo pozdravljajo tudi v njihovi fundaciji in se že veselijo nadaljnjega sodelovanja. "Tudi nad kuharskim znanjem udeležencev smo navdušeni. Njoki so bili zares izvrstni kot izpod kuhalnic največjih kuharskih mojstrov. Verjamemo v ta projekt in mlade, ki se trudijo za boljšo prihodnost."

V Ajdovščini so v družbi njokov v poletje stopili kot se spodobi – žurersko torej. Vsi, ki so se ga udeležili, jim zagotovo ni bilo žal. Selfmade, Elabanda, Dan D, Manatea, Lady M, Kathy Cat in Sanya G so poskrbeli za žur, slastni njoki pa za lakoto, ki je nastopila po divjem petju in plesanju. Žurerji so bili tako priča še enemu dogodku, ki ga je bilo vredno obiskati.

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Klemen Kopitar, Žiga Intihar
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav