download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

2B v novem videospotu za singel Na črnem ozadju

Fantje belokranjske skupine 2B so se po uspešni poletni akustični turneji lotili dela v studiu, kjer trenutno snemajo skladbe za svoj drugi CD, ki naj bi izšel v letošnjem letu.
 Glasba je tisto, kar jih vodi skozi življenje in skozi edinstvene melodije in globoka besedila odraža tisto, kar imajo shranjeno v svojih srcih. Tako je v novo nastali pesmi, posneti v studiu 2B nastala čutna in nežna Na črnem ozadju, katere besedilo in glasba sta nastala izpod Gašperjevega peresa, pri aranžmaju pa so moči združili kar vsi trije bratje.
 
Režija in snemanje spota sta delo Simona Gašparoviča (JS design). S pesmijo so želeli svojim zvestim fanom voščiti in jim polepšati čaroben božični čas. Seveda tako kot vsaka njihova pesem tudi ta nosi svoj pečat, z njo pa sporočajo preprosto bistvo življenja: »ne čakaj na jutri, ampak stori danes.« Ta poučna misel nas vodi do spoznanja, da moramo življenje živeti v trenutku in vedno dati vse od sebe. V vsakem trenutku smo lahko izgubljeni, vendar nas tam nekje, visoko v zraku vedno čaka luč, topla in svetla, ki nam pomaga, da spet najdemo pot. In ne pozabite: ko imate nekoga radi, nikar ne odlašajte – povejte mu zdaj, v tem trenutku!
 
2B v letu 2014 želi vsem fanom veliko zdravja, ljubezni in dobre energije. Želijo, da jih še naprej spremljate, oni pa vam bodo podarili nekaj pristnega: da rastete z njimi in z njihovo glasbo.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav