download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

6pack Čukur v videu za skladbo Sorry stari

6pack Čukur v videu za skladbo Sorry stari
Foto: Aperturia Photography / Promocija BiG
6pack Čukur po uspešnem zagonu projekta Working Cross, predstavlja videospot za novo pesem Sorry stari. 
Snemalca in režiserja sta Simon Prosenc in Dobran Laznik, mlada in obetavna fotografa/filmarja iz Aperturia motion pictures. Čeprav je bila začetna ideja, da bo v spotu igral samo Čukur, so kasneje k sodelovanju povabili obetavne mlade ljudi, predane njihovemu delu in športu, ki ni ravno vsakdanji. Od glasbenikov se na kitari pojavi tudi producent pesmi Teodor Amanovič Toš in Čukurjevi spremljevalni vokalistki The Hangover Ladies.
 
Spot za pesem, katere besedilo pripoveduje zgodbo njegovega poklicno-ustvarjalnega življenja, so s prijatelji iz različnih strok posneli na enega najbolj hladnih dni koncem lanskega leta v skladišču s keramiko v Mariboru. Samo snemanje je potekalo v nekoliko zamegljenem ozračju, saj je bilo dim, ki je nastajal ob bruhanju ognja, praktično nemogoče razpihati iz prostorov. Kar je bilo sprva videti kot moteče, pa se je kasneje izkazalo za dobrodošel scenski element, saj je meglica dodatno nadgradila sporočilnost same pesmi.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav