download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

A-ni-ta v videospotu za skladbo Tudi ti

A-ni-ta v videospotu za skladbo Tudi ti
Foto: Jože Svetličič

Anita je pevsko pot pričela s prepevanjem v šolskem zboru in pri 12 letih ustanovila vokalno skupino Lira, v kateri je delovala 20 let. Pot jo je nato zanesla v trše glasbene vode in pričela je s petjem v rock skupini Tequilla band, s katerim so veliko nastopali po vseh Slovenskih krajih, bili pa so stalnica v baru pr Gabrijelu, kateri je znan po znamenitem mednarodnem Jazz festivalu Cerkno.

"Pričela sem s snemanjem spremljevalnih vokalov različnim slovenskim glasbenikom in se na povabilo priključila spremljevalni skupini Anike Horvat in kantavtorju Petru Della Bianca. Vokalno sem se želela preizkusiti in ga izpopolniti v različnih zasedbah. Tako sem pričela v pop zasedbi Ikeebo, nadaljevala pa v rock/metal zasedbi Memory Lane, v kateri tudi trenutno delujem."

V sodelovanju z odlično ekipo, katere glavni akter je Borut Čelik, nam pod umetniškim imenom A-NI-TA, ponosno predstavlja svojo prvo avtorsko pesem z naslovom Tudi ti, za katero so pod ustvarjalnimi prsti Gašperja Uršiča , posneli tudi videospot. "Po dolgih letih iskanja sem končno zbrala odlično ustvarjalno ekipo, s katero se želim predstaviti tistemu poslušalstvu, katero rado prisluhne močnejšemu ženskemu vokalu in udarnejši muziki."

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav