download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Alenka Šmid Čena predstavlja video za skladbo Nikoli ni dovolj

Legenda slovenske pop glasbe Alenka Šmid Čena, članica v preteklosti nadvse uspešnega dua Moulin Rouge, pravzaprav enega najbolj uspešnih glasbenih projektov v Sloveniji, ki je uspehe nizal tudi v tujini, je izdala svoj drugi singel. 
Po ganljivi osebnoizpovedni baladi Enkrat ko boš sam, nam sedaj predstavlja skladbo, s katero se vrača v energične pop vode v katerih je blestela konec osemdesetih let. Nikoli ni dovolj je hitra, z ritmom nabita pesem, s katero nam sporoča, da je zopet tu, da ji glasbe, petja in zabave ni nikoli dovolj. Nikoli ni dovolj je tudi naslovni moto njene vrnitve na glasbeno prizorišče. Pod izdelek se je podpisala sama, Raay pa je poskrbel za dokončni aranžma in produkcijo skladbe. 

Za skladbo Nikoli ni dovolj je posnela tudi videospot, ki je sestavljen iz več kot 3000 fotografij, posnetih in sestavljenih v glasbeni video. V videospotu Alenka Šmid Čena pleše svoj ples in očitno uživa v glasbi. Predstavlja se kot ženska odprtega duha in ženska, ki premika meje v razumevanju in dojemanju mladosti.
 
Alenka Šmid Čena je ena izmed pomembnejših izvajalk prejšnjega tisočletja saj je v zasedbi Moulin Rouge nizala uspeh za uspehom tako doma, kot v tujini. To je bila edina zasedba do danes, ki ji je uspelo na tujem tržišču v žanru pop glasbe. Do danes še nihče izmed slovenskih izvajalcev ni uspel ponoviti ali preseči tega dosežka.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav