download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Alma z novim videospotom za skladbo Do nagega

Alma z novim videospotom za skladbo Do nagega
Foto: Boštjan Tacol
Alma nas z novim videospotom in singlom Do nagega tokrat popelje v zlato dobo brezskrbnih socialističnih sedemdesetih!
Glavno vlogo v videospotu ima Miran Camplin, v vlogi miličnika, ki je do ušes zaljubljen v Almo. Videospot se začne v kopalnici dotičnega miličnika, ki se ureja, da bo izgledal najbolje kar se le da, preden se odpravi v prekmurski vaški dom na "veselico", kjer igra Alma s svojo spremljevalno skupino. 
 
Miličnik se magično znajde iz kadra v kopalnici, oblečen zgolj v spodnjice in spodnjo majico, v kader v prepolnem vaškem domu, kamor vstopi odet v svojo uniformo, ob spremljavi svojega sodelavca (igra ga Primož Dani). Dajeta vtis, da sta tam po službeni dolžnosti, a kaj kmalu postane jasno, da je obisk bolj osebne narave, kar začutijo tudi nekateri obiskovalci, kot da bi slutili, da bo s prihodom miličnikov prišlo do težav. Miličnik pred odrom opazi "pegastega milijonarja", ki se spogleduje z Almo (igra ga Robert Korošec, ki ga poznamo iz predstave Neki novi tipi, v kateri igra eno glavnih vlog). Kaj kmalu čustva prekipijo preko vrelišča in zaneti se vsesplošni pretep, ki zaobjame celotni vaški dom. Za končni razplet, kdo bo zares osvojil Almino srce, pa predalgamo, da si ogledate videospot.
 
Zaradi specifičnosti videospota je ekipa rabila kar nekaj predpriprav, da bi zgodbo kar se da pristno prenesli v sedemdeseta leta prejšnjega stoletja. Oblačila so se zbirala že kar dva meseca pred snemanjem videospota, večino pa so jih pridobili od babic in dedkov sodelujočih in prijateljev, nekaj oblačil pa so dobili od zavoda Korak naprej. V vaškem domu Gornji Lakoš so zbrali kar 50 statistov in tako v videospotu uspeli pričarati pravo časovno kapsulo Prekmurja v sedemdesetih socialistične Jugoslavije. Režijo videospota sta prevzela Denis Horvat in Jože Glažar.
 
Do nagega je tretji single iz Alminega prvenca Almanah, izšel pa bo tudi na hrvaškem tržišču v hrvaščini. Avtor glasbe je Denis Horvat, besedila za skladbo pa je napisal Rok Vilčnik.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav