download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Andrej Ikica z videospotom za skladbo Povej naglas

Andrej Ikica se tokrat predstavlja s singlom Povej naglas, ki je že tretji v nizu singlov, posnetih v Marsh Recording Studio. Avtor glasbe in besedila je Andrej sam, za produkcijo pa je poskrbel izvrstni Martin Štibernik, uveljavljeni slovenski producent, ki sodeluje z velikimi imeni slovenske glasbene scene, med drugim tudi z Janom Plestenjakom.
Andrej je tokrat k sodelovanju povabil basista Anžeta Langusa Petrovića in bobnarja Romana Rateja, s katerim sta v preteklosti že sodelovala v skupini Jelenband, kjer je Andrej igral klaviature. Poleg akustičnih in električnih kitar je Andrej posnel tudi mandolino, ki daje pesmi poseben karakter.
 
Povej naglas govori o splošno razširjenem idealističnem prepričanju družbe, ki ga Andrej opaža pri številnih ljudeh, da mora človek do tridesetega leta ustvariti bleščečo kariero in družino s tremi otroki, hišo, avtomobilom ter hišnim ljubljenčkom, drugače vse skupaj nima smisla. Zato se marsikdo, ki se približuje prelomnim tridesetim letom, zaradi tiktakanja ure odloči na hitro delati kljukice na seznamu, vendar na žalost z napačno osebo, največkrat prvo, ki je na razpolago. Podobno si dekle iz pesmi najde nekoga, ki ga nima rada, a se za dosego smešnih ciljev preprosto ugrizne v jezik, stisne zobe in čaka, da minevajo dnevi.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav