download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Anja Baš predstavlja video za skladbo Nimaš kej

Anja Baš predstavlja video za skladbo Nimaš kej
Foto: Boštjan Tacol
Anja Baš je prek kratkim predstavila novo, že četrto avtorsko skladbo Nimaš kej. Za skladbo je posnela tudi videospot, ki  je svojo premiero doživel včeraj, danes pa ga že lahko vidite tudi drugje. 
Anja je včeraj na sedežu založbe Dallas v živo predstavila svojo glasbo. V akustični preobleki, ob spremljavi kitare, harmonike in tolkal smo lahko slišali skladbe Nimaš kej, Skušnjava in druge. Prav tako pa so si vsi prisotni lahko premierno ogledali videospot za Anjino aktualno skladbo Nimaš kej.
 
Videospot za skladbo Nimaš kej je nastal pod režisersko taktirko Dejana Baboska iz ekipe Narayan production. "Dejan je eden tistih redkih režiserjev, ki zna iz tebe potegniti to, kar pravzaprav veš, da sam želiš povedati/pokazati, ampak ne veš kako," o sodelovanju z režiserjem pravi Anja in dodaja: "Ker je osnova besedila pesmi Nimaš kej pravzaprav pismo, sem želela, da videospot to na nek način prikaže. Iskala sem tudi moškega, ki se pojavi v videospotu kot moj nekdanji fant – in to vlogo je dobil Omar Naber. Z Omarjem se sicer poznava že od Bitke talentov in od nekdaj se dobro razumeva." Videospot je bil posnet v Ljubljani in v Kranju v hotelu Actum. 
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav