download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Anu predstavlja video za singel Dekle z naslovnice

Za simpatično Velenjčanko Anu sta dva razburljiva dneva, v katerih je s filmsko ekipo posnela prvi videospot za aktualni singel Dekle z naslovnice. Za urbani del zgodbe so poskrbelo kar domače Velenje, za nekoliko bolj romantičnega pa čarobna istrska ulica Kamene priče v Balah. 
Prvi dan je poleg atraktivnega snemanja na tovornjaku prinesel tudi naporne priprave, saj je ekipa celotno scenografijo pripravljala kar na kraju dogajanja. Po večernem napihovanju 200 balonov in izdelovanju ravno toliko papirnatih ladjic, jih je zjutraj čakalo naporno delo s staro velenjsko trafiko, ki jo je bilo treba dvigniti in pritrditi na tovornjak ter primerno okrasiti za snemanje. Tresenje tovornjaka, na katerem sta bila Anu in kamerman, veter, nepredvidljivo vreme ter prometni zamaški, so botrovali marsikateri dogodivščini, pa vendar je bil dan uspešen tudi zato, ker so s to letečo, pisano, z baloni in ladjicami okrašeno trafiko, popestrili dogajanje na relaciji Velenje-Šoštanj in samem središču Velenja. 
 
Drugi dan so se že zgodaj zjutraj odpravili v Bale, kjer so na ulici Kamene priče posneli drugi del spota. Kljub temu, da je bil dan prepleten s sončnimi žarki, vetrom in dežjem, pa je ta mali biser Istre poskrbel za nekaj res čarobnih kadrov.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav