download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Aphra Tesla z videospotom za skladbo Home in the Zone

Pevka, intermedijska umetnica in skladateljica Aphra Tesla bo v okviru Godibodi 2013, v petek 31. maja predstavila konceptualno ploščo z naslovom Home in the zone. 
Home in the zone znotraj Aphra Tesla Operating System-a. Jazz pianist Marko Črnčec, etno tolkalist Nino Mureškič in Aphra Tesla v sferičnem prepletu kreirajo novo umetnostno formo znotraj cone "kleptofašističnega" časa. Se spomite Tarkovsekega, Stalkerja? Suprematistično erotični art kolaž , novost na slovenski glasbeni sceni. Aphra Tesla pokaže obraz svoje intime zaobjemajoče obrnjen v srce sveta. 
 
Videospot z istoimenskim naslovom, ki ima nekakšno vlogo lajt motiva prihajajoče plošče je nastal  v sodelovanju z angleškim režiserjem Richardom Heslopom, ki je v osemdesetih sodeloval  z  Laibachi ter s številnimi tujimi umetniki kot so The Cure, Paul Mccartney, Darek Jarman, Sinead O Connor. Montažerka je bila njegova partnerka Tracy Granger (film Boys Don’t Cry). 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav