download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Balladero z novim videospotom za skladbo Zlati časi

Balladero z novim videospotom za skladbo Zlati časi
Foto: Aljoša Bagola
Prekmurski kantavtor Balladero z novim videospotom za novi singel Zlati časi napoveduje prihajajočo ploščo Perfect You.
Čeprav si je Balladero navdih za energično rokersko popevko Zlati časi sposodil v vsesplošnem stanju krize in nezadovoljstva, novi singl ne pušča prostora za melanholijo in nostalgijo. Nasprotno, skladba vseskozi odločno in s polno paro maršira naprej, z udarnimi kitarskimi rifi, mladostnim zanosom in svežino! Energijo in udarnost nove skladbe, s katero se Balladero občinstvu predstavlja v bolj drzni, ostri in neposredni maniri, nadgrajuje tudi novi videospot. Za celostno podobo in režijo slednjega je znova poskrbel vsestranski kreativec Aljoša Bagola. 
 
Singl Zlati Časi je prva izmed desetih novih skladb iz prihajajoče plošče Perfect You, ki je nastajala v mednarodni produkciji v studijih Achtung Music (achtungmusic.com)  v Muenchnu. Pod producentsko taktirko je snemanje vodil odlični Uwe Bossert, sicer kitarist svetovno znane skupine Reamonn. Bossert na albumu Perfect You sodeluje tudi kot gostujoči kitarist, na snemanju albuma pa se je Dominiku Bagoli – Balladeru (vokal, klaviature) pridružila mednarodna ekipa prekaljenih studijskih glasbenikov - Hubert Steiner na bas kitari, Sebastian Seppl Rotard na bobnih in Mirna Bogdanović na spremljevalnih vokalih.
 
Promociji singla Zlati časi sledi izdaja plošče Perfect You (izide marca), kmalu zatem pa sledi tudi koncertna premiera, ki bo 15.4. v Stari elektrarni, v Ljubljani.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav