download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Born to be predstavljajo video za singel Reverse situation

Born to be predstavljajo video za singel Reverse situation
Foto: Andrej Zavasnik
Slovenska zasedba Born to be, ki je pred nekaj tedni uspešno predstavila svoj prvi singel Reverse situation na slovenskih radijskih postajah in dosegla zavidljivo množico sledilcev na družbenih omrežjih, svojo prvo javno potezo nadgrajuje še z izvrstnim videom.
Fantje, ki se z videom Reverse situation lahko ponašajo tudi kot prvi slovenski izvajalci s svojim VEVO YouTube kanalom, so snemalne dni preživeli jeseni v sveže zgrajeni ljubljanski Situli. "Ravno so imeli dan odprtih vrat," se pošali frontalec Jaka Vižitin: "in mi smo prišli z vso opremo, glasbili, ekipo in kopico žarnic! Nikomur ni bilo jasno, kaj se bo zgodilo?" Konec dober, vse dobro, za uspešen finale pa so se člani skupine še pogodili, da je Reverse Situation postal uradni napev Situline promocijske akcije!
 
Na snemanju pa so se srečali s še enim izzivom. "Ne morete si predstavljati, kakšno težavo slovenskim izvajalcem predstavljajo statisti za nastop v videospotu!" potarna vokalist, a se hitro popravi: "Ampak pri nas je šlo kot po maslu! V videu namreč nastopi 27 ljudi, ki smo jih večino nabrali kar med obiskovalci otvoritve." In doda, da ga zdaj vsi sprašujejo, kdo je tista punca, ki se spotakne in ali je bil padec zapisan v scenarij?
 
Video sta režirala vse bolj priznani slovenski video producent Mark Duplišak in član zasedbe Born to be Janez Debeljak, ki sta kamero postavila na helikopter, fante pa na rob 78 metrov visoke terase. "Ne, seveda nas ni bilo strah!" se pošali Vižitin, katerega nastope smo lahko spremljali tudi v predlanskem šovu Slovenija ima talent in poudari, da so z videom sami nadvse zadovoljni.
 
Člani zasedbe, sicer prekaljeni glasbeniki iz skupin Adam, Anavrin, Nevember1 in Last Day Here, pravijo, da so se zbrali bolj za šalo kot zares, da jim je glavno vodilo v ustvarjanju glasbe s to skupino ravno zabava, da "Če ni fajn, je brez veze!" in da bodo v prihodnje gotovo še kaj ustvarili. 
 
V tem trenutku basist Anej Kočevar in bobnar Sašo Corso promovirata nove single njunih zasedb, kitarist Janez Debeljak pa z Nevember1 pripravlja izid druge plošče.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav