download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Brezpotje, novi spot skupine Momento

Brezpotje, novi spot skupine Momento
Foto: Rok Carl
Najnovejša pesem skupine Momento z naslovom Brezpotje je dobila vizualno podobo. Pod režisersko taktirko Sama Hajtnika in snemalca Roka Carla je nastal kolaž utrinkov akustične turneje, na katero so se fantje s kitaro v roki podali septembra letos. 
V dveh dneh so obiskali okoli trideset slovenskih mest in prav po rockersko, sredi ulice, sredi mestnega vrveža postavili zvočnike in zaigrali svojo zgodbo. Odzivi so bili odlični, ljudje imajo kljub težkim časom še vedno radi glasbo in glasbenike, ki igrajo s srcem. To je skupini Momento dalo nova krila in še bolj pridno se lotevajo novih skladb za svojo naslednjo ploščo, ki naj bi izšla spomladi.
 
Pesem Brezpotje, ki je izšla oktobra letos, je avtorski prvenec basista skupine, Marka Jakopina. "Pesem govori o življenjskih preizkušnjah, ki jih obrnemo sebi v prid in iz katerih izstopimo boljši ljudje," je o pesmi povedal Marko in dodal: "Gre za hojo po neustaljenih in neodkritih poteh - samo tako lahko odkrijemo nekaj novega, nekaj boljšega. To je hoja po poti sprememb."
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav