download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

BRO razstavlja srca z videospotom za skladbo Razsta

BRO razstavlja srca z videospotom za skladbo Razsta
Foto: Marko Pigac

Mate Brodar - BRO predstavlja nov singel z naslovom Razsta, za katerega je posnel tudi animiran videospot. V pesmi, ki govori o vsem poznani temnejši strani ljubezni, je odlična vokalistka Polona Leben tista, ki BRO-ju razstavlja srce.

Teskt je BRO napisal skupaj s Trkajem, sam je posnel skoraj vse inštrumente razen bobnov, ki jih je prispevala mariborska reggae eminenca Matej Horvat Mato, Martin Janežič Buco je odigral tolkala, na violini pa jih je spremljala izvrstna violinistka Brina Nataša Zupančič.

Videospot za pesem Razsta, ki dopolnjuje BRO-jevo najnovejšo ploščo Smoods, je ročno risana animacija umetnice Andreje Završnik. Sicer krajinska arhitektka Andreja, je veliko strast našla tudi v kreiranju vizualnih interpretacij glasbe. Je avtorica risane animacije za pesem Tam na koncu drevoreda, avtorja Vlada Kreslina in vizualni člen pri projektu Mediocore, s katerim so nastopili na Animateki 2010.

BRO bo 8. februarja nastopil na letošnjem Slovenskem Tednu Glasbe v Kinu Šiška. Še pred tem, pa ga lahko v živo doživite v Ravnah na Koroškem v klubu Kompleks, in sicer 1. februarja zvečer.

Končno pa bo plošča Smoods doživela tudi svoj promocijski koncert, kjer bo Mate predstavil še vse ostale pesmi z omenjene plošče. Vabljeni, na ta prav poseben dogodek, v četrtek, 28. februarja, v Channel Zero.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav