download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Broken Arrow z videospotom Have a Little Love napovedujejo izid prvega albuma

Videospot za pesem Have a Little Love izpod peresa pevca in gonilne sile skupine Broken Arrow Matjaža Predaniča, ki je sicer znan tudi kot akademski glasbenik in skladatelj klasične glasbe, sta v minimalističnem stilu režirali in posneli Tina in Nina Vareško. 
Spot je nastal med vajo skupine, ki bo po osmih letih delovanja v novembru izdala svoj prvi album z naslovom Feel the Arrow pod okriljem založbe Multi-records.
 
Pesem Have a Little Love je bila, tako kot preostalih 11 iz prihajajočega album, posneta v studiu Podmornica v Samoboru (Hrvaška) v sodelovanju z Bernardom Mihalićem, ki je v preteklosti nanizal številna sodelovanja z uspešnimi glasbeniki vse od rockerjev Psihomodo pop, Sejo Sexon (Zabranjeno pušenje), Demolition Group, Crno perje, pa do pop izvajalcev Novi fosili, Terza Kesovija, Jacques Houdek, Mišo Kovač idr. ter je celo desetletje skrbel za mastering malodane vseh izdaj založbe Yugoton (danšnji Coatia Records).
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav