download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Dirtswitch z videospotom za skladbo Looking Back

Člani domače alternativne zasedbe Dirtswitch so z novim letom krepko pljunili v roke. Po uspešni klubski turneji preteklega leta in videospotu v poklon legendarni skupini Alice in Chains so novo sezono otvorili z videospotom za skladbo »Looking Back« s prvenca Phoenix Down.
Skladba »Looking Back« predstavlja bolj umirjeno plat gorenjskega četverca, kjer se težki kitarski zvoki umaknejo tekočim melodijam in razkrijejo akustično zasnovo pesmi, vokal pa v svojem besedilu izžareva optimizem.
»Skupina Dirtswitch je nastala pozimi in prav pozimi smo najbolj kreativni,« je dejal vokalist Luka Lamut. »Novi videospot je le oznanilo naših nadaljnjih projektov v tem letu, ki jih ne bo malo.« Dirtswitch svojim poslušalcem tako obljubljajo nove glasbene podvige, trenutno pa pridno skladajo nove pesmi, saj jih poleti čaka snemanje novega albuma.
Člani domače alternativne zasedbe Dirtswitch so z novim letom krepko pljunili v roke. Po uspešni klubski turneji preteklega leta in videospotu v poklon legendarni skupini Alice in Chains so novo sezono otvorili z videospotom za skladbo Looking Back s prvenca Phoenix Down.

Skladba Looking Back predstavlja bolj umirjeno plat gorenjskega četverca, kjer se težki kitarski zvoki umaknejo tekočim melodijam in razkrijejo akustično zasnovo pesmi, vokal pa v svojem besedilu izžareva optimizem.

"Skupina Dirtswitch je nastala pozimi in prav pozimi smo najbolj kreativni," je dejal vokalist Luka Lamut. "Novi videospot je le oznanilo naših nadaljnjih projektov v tem letu, ki jih ne bo malo." Dirtswitch svojim poslušalcem tako obljubljajo nove glasbene podvige, trenutno pa pridno skladajo nove pesmi, saj jih poleti čaka snemanje novega albuma.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav