download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Diya predstavlja videospot za skladbo Ljubezen pa ne spi

Založba Art Music Records predstavlja novi single in videospot pevke Diye z naslovom Ljubezen ne spi. Umetniško ime Diya je prevzela mlada prekmurska pevka Klaudija Vrečič, ki je bila doslej znana po drugačni glasbi. Uspešno je nastopila v muziklu Pariz in jaz, z dvema skladbama pa je sodelovala tudi v projektu Murske balade in romance v okviru EPK Maribor 2012.  
Pevka Diya ob svoji prvi skladbi v dance ritmu pravi: "Energija, ki jo čutim v tej glasbi, me je popolnoma zasvojila. Odločila sem se, da projekt speljemo v celoti in do konca leta posnamemo tudi zgoščenko."
Besedilo je napisal Feri Lainšček, glasba in aranžma pa sta delo skladatelja Romana Sarjaša. "Pri tej skladbi sem iskal nov zvok, torej nekaj, s čimer bi začeli podirati mejo med znanim in še dopustnim. Gre za melodično spevnost v sozvočju z dance ritmom. Upam, da nam je to tudi uspelo," pravi Roman Sarjaš, ki je tudi producent celotnega projekta Diya.
 
Videospot za skladbo Ljubezen pa ne spi je bil posnet v prostorih Plesnega studia Dancefloor v Ljubljani. Režiral ga je Niko Karo, koreografija je delo Mire Marič, ob pevki Klaudiji Vrečič in Denisu Malačiču pa so pri snemanju videospota sodelovale plesalke Plesnega studia Dancefloor: Mira Marič, Aleksandra Košir, Mateja Marič, Marjeta Pandža, Sabina Janežič.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav