download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Easy v videospotu za skladbo Kar tako

S svojo čutno interpretacijo, melodijo iz nekega časa, ki ga ni več, in izvrstnim besedilom Draga Misleja Mefa, je Easy "kar tako" zarezal v brezskrbni poletni večer in ganil mnoge prisotne na 34. Festivalu MMS (v portoroškem Avditoriju in pred tv zasloni). 
Tudi žirija mu je dodelila nagrado za najboljšo interpretacijo. Mnogi so se razveselili njegove vrnitve, drugi so se spraševali, kje je bil doslej.
 
Easy je kantavtor, ki ga je Obala v 90ih spoznala kot klaviaturista tedaj priljubljene zasedbe Night Jump. Njegova ustvarjalnost ga je nato vodila do samostojne glasbene poti, na kateri je izdal svojo doslej edino ploščo Galeb. Easyja Galeba, kot so mu nekateri radi rekli, je nekje med letom ustavilo življenje. Svoj glas je namreč do nedavnega delil le še z radijskimi poslušalci. In po 20 letih je galeb znova razprl svoja krila.
 
V zadnjih poletnih dneh je s pomočjo snemalca in montažerja iz Nove Gorice Jožka Markiča posnel videospot. Scenarij zanj sta spisala z Andrejem Vidicem. Vlogo dekleta, ki se ga Easy v skladbi spominja, je odigralo čudovito 19-letno dekle Dorotea Volk. 
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav