download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Fireflies s singlom Minus 13 v videospotu

Fireflies so ravno prav mladi fantje iz Škofje Loke, ki jih je združila ognjena strast do rock glasbe in želja po igranju. Posneli so že nekaj svojih avtorskih pesmi, sedaj pa se predstavljajo s svežim singlom z naslovom Minus 13, ki je bil posnet pod budnim očesom Tomaža Marasa - Mota v  studiu RSL.
Zgodba pesmi »Minus 13« je žalostna, a žal se slabe stvari dogajajo tudi dobrim ljudem. Kljub temu pa Fireflies ostajajo večni optimisti, polni elana in vere, da prihajajo časi, ko se bomo ljudje imeli bolj radi, poslušali več rock glasbe in večkrat obiskovali koncerte manj znanih skupin ter s tem izkazovali neomajno podporo slovenski glasbi in njenim glasbenikom.
Če jih opišem z enim stavkom; Fireflies so tisti »norci«, ki na odru zasvetijo, kot kresničke v temi.
Fireflies so: Marko Štibelj(vokal), Martin Doljak (bobni), Matic Žagar (bas), Vid Vraničar (kitara), Peter Paravinja (kitara).
Za svoj novi singel Minus 13 so fantje skupine Fireflies posneli tudi svoj prvi videospot.
Fireflies so ravno prav mladi fantje iz Škofje Loke, ki jih je združila ognjena strast do rock glasbe in želja po igranju. Posneli so že nekaj svojih avtorskih pesmi, sedaj pa se predstavljajo s svežim singlom z naslovom Minus 13, ki je bil posnet pod budnim očesom Tomaža Marasa - Mota v  studiu RSL
.
Zgodba pesmi Minus 13 je žalostna, a žal se slabe stvari dogajajo tudi dobrim ljudem. Kljub temu pa Fireflies ostajajo večni optimisti, polni elana in vere, da prihajajo časi, ko se bomo ljudje imeli bolj radi, poslušali več rock glasbe in večkrat obiskovali koncerte manj znanih skupin ter s tem izkazovali neomajno podporo slovenski glasbi in njenim glasbenikom.

Fireflies so: Marko Štibelj(vokal), Martin Doljak (bobni), Matic Žagar (bas), Vid Vraničar (kitara), Peter Paravinja (kitara).

Za svoj novi singel Minus 13 so fantje skupine Fireflies posneli tudi svoj prvi videospot.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav