download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Flirrt v najnovejšem videu za skladbo Grem

Flirrt v najnovejšem videu za skladbo Grem
Foto: Žiga Zdešar
Flirrt so pred kratkim predstavili novi singel z njihovega petega studijskega albuma Lajf, ki nosi naslov Grem in ga sedaj opremili še z videospotom.
"Glede na to, da Grem kot komad strelja zelo naravnost med oči in brez nekih olepšav,  smo se tudi videospota lotili na podoben način. Posnet je bil lani, ob 15 letki delovanja Flirrtov in je hkrati tudi prvi spot, pri katerem se nismo dosti matrali. Prvič se je namreč zgodilo, da se nismo morali pretirano nastavljat pred kamero, ker je bilo vse skupaj snemano v za bend naravnem okolju, pred, med in po koncertu, kjer je vse bolj kot ne hec, žur in super energija." Je dejal  Rok Lunaček, vokalist in kitarist in hkrati tudi avtor pesmi Grem. 
 
Grem je tako samo še en košček mozaika s petega albuma Lajf, ki je kot pravijo fantje, daleč najbolj oseben album kar so jih posneli v 16 letih.
''Nekateri so verz  "Blazno dobr seka, ko nasekaš se in vse pijane geste so danes logične", vzeli preveč iz konteksta. To, da so pijanega geste logične, je eno. Drugo pa je, kaj je za nekoga logično,'' so še povedali Flirrt.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav