download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Gašper Rifelj v videospotu Zadihaj

Gašper Rifelj in njegova ekipa še zdaleč ne počiva. Po tem, ko je izšla najnovejša glasbenikova stvaritev, pesem Zadihaj in se v zadnjih tednih hitro vzpenja po slovenskih glasbenih lestvicah, se je Gašper posvetil snemanju videospota z vedno bolj uveljavljeno in priznano produkcijsko ekipo Karo Media, katere najbolj gledan izdelek do sedaj je videospot Tine Maze.
Snemanje videospota je potekalo v številčni ekipi, saj je sodelovalo kar 20 statistov, med katerimi najdemo tudi bolj ali manj znane medijske osebnosti. Med bolj znanimi je zagotovo Angelca Likovič, ostrojezična komentatorka resničnostnega šova Kmetija išče šefa, ki se je povabilu za sodelovanje odzvala z navdušenjem in na snemanju samem zelo uživala!  Z navdušenjem je priznala, da je še nihče ni povabil, da bi odigrala kakšno vlogo v glasbenem spotu. "Takoj je privolila in povedala, da ji bo v veliko veselje. Njena naloga je bila prevzeti vlogo babice, ki pazi na svoje vnuke. Družbo sta ji delala še dve leti in pol star Žan ter štiriletna Julija, ki sta se na babico Angelco hitro navezala" nam pove Gašper. Angelca je po snemanju spota še povedala: "Gašper je odličen glasbenik in prav je, da podpremo tudi mlade generacije, ki delajo dobro glasbo. Takoj, ko sva se objela, sem občutila tisto pozitivno energijo, ki jo izžareva že v svojih besedilih. Tudi njegova pesem Zadihaj, za katero smo snemali videospot je nekaj posebnega."
Spot se je snemal 3 dni, na štirih različnih lokacijah. Prva lokacija je bila v Restavraciji Žajfa v Mariboru, kjer bomo med skupino ljudi v spotu videli tudi vodji najbolj zaželjene skupine deklet - Diamantke, odlični Dorotejo Premužič in Katarino Benček, druga Jazz club Satchmo, kjer so ob Gašperju plesalke plesne šole Sebastian, tretja lokacija: Grad Fala, kjer se je snemala scena z Angelco in »njenimi vnučki«, in četrta lokacija so skrite mariborske ulice.
Gašperjeva ekipa nam obljublja nadpovprečno pozitiven, zabaven, energičen in predvsem sproščen videospot, ki bo pesmi sami dal tudi tisti pravi pogled. Zadeva bo za gledalce in poslušalce zanimiva tudi zaradi scene, saj je celoten izdelek zapakiran v retro duhu.
Izdelek bi naj bil po zadnjih podatkih Gašperjevega managementa  predstavljen javnosti med 17. in 21. decembrom, do takrat pa nestrpno čakamo na nove slike in skrivnosti iz ozadja snemanja, na Gašperjevi uradni FB strani.
Gašper Rifelj in njegova ekipa še zdaleč ne počiva. Po tem, ko je izšla najnovejša glasbenikova stvaritev, se je Gašper posvetil snemanju videospota s produkcijsko ekipo Karo Media.

Gašperjeva ekipa nam ponuja nadpovprečno pozitiven, zabaven, energičen in predvsem sproščen videospot, ki bo pesmi sami dal tudi tisti pravi pogled. Zadeva bo za gledalce in poslušalce zanimiva tudi zaradi scene, saj je celoten izdelek zapakiran v retro duhu.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav